Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΔΥΝΑΜΙΚΗ


Η LR στο Βιβλίο Guinness !!!

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008: 265 LR Polo σταθμεύουν μαζί για να δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guiness. Για πρώτη φορά στον κόσμο δημιουργείται το μεγαλύτερο Logo μιας εταιρίας από αυτοκίνητα.
Τα οχήματα σταθμεύουν στο Wolfsburg’s Autostadt και διαμορφώνουν το λογότυπο που έγραψε ιστορία σε όλο τον κόσμο: το λογότυπο της LR Health & Beauty Systems.
Μπροστά σε ένα πλήθος με πάνω από 1500 άτομα από Συνεργάτες της LR και ανθρώπους της Volkswagen σημειώνεται ένα ρεκόρ Επιβράβευσης που ακολουθεί την LR σε όλη την επιτυχημένη πορεία της μέχρι σήμερα.
Η κριτής των ρεκόρ Guinness Kaoru Ishikawa ήταν παρούσα, για να μετρήσει και να ελέγξει τον αριθμό αυτοκινήτων που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή την προσπάθεια. Η κα Ishikawa ανυψώθηκε σε ένα γερανό προκειμένου να γίνει ακριβής μέτρηση των οχημάτων και να εξασφαλιστεί ότι πραγματικά σχηματίστηκε το λογότυπο της LR.
Η εταιρία με το πιο πρωτοποριακό Concept Αυτοκινήτων σχηματίζει το λογότυπο της LR που κάνει τον γύρο του κόσμου.
Χιλιάδες άνθρωποι πανηγύρισαν. Χιλιάδες άνθρωποι είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.2000 μπαλόνια απελευθερώθηκαν στον ουρανό σε ένα εκρηκτικό κλίμα για να συμβολίσουν την ελευθερία που αισθάνονται όσοι ζουν κάθε στιγμή με την LR.
Το ρεκόρ Guinness που σημείωσε η LR είναι πάνω απ’ όλα ένα ρεκόρ ζωής που σημάδεψε τις ψυχές όλων των Συνεργατών.
Στις σελίδες του βιβλίου Guinness κρύβονται τα όνειρα όσων δραστηριοποιούνται καθημερινά με την πιο ελπιδοφόρα εταιρία στον κόσμο: την εταιρία που εκφράζει μία Κοινωνία που μιλάει τη γλώσσα της ψυχής.
Τα ρεκόρ υπάρχουν για να τα ξεπερνάμε. Γι’ αυτό ξεπερνάμε καθημερινά τους εαυτούς μας. 
Για να πετύχουμε κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ένα ρεκόρ ανθρωπιάς.
Το μόνο που μένει σταθερό στην LR είναι οι Αξίες μας: Το Πάθος, η Εμπιστοσύνη και η Υπευθυνότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΛ. - E-MAIL - LR.IN.GREECE@gmail.com