Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Η Επιτυχία της LR βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες


Στην LR ο Άνθρωπος βρίσκεται στο Επίκεντρο. Στη δική μας Επιχείρηση όλες οι Κινήσεις και Πράξεις αφορούν στην Επιτυχία των Συνεργατών μας.
Στην LR έγινε Πάθος η ανάγκη να χαρίζει επιτυχία σε άλλους ανθρώπους.


Οι επιτυχημένοι LR Συνεργάτες έχουν αντιληφθεί ότι:

Δεν μπορείς να εργαστείς στην LR.   Μπορείς μόνο να ζήσεις με την LR !
Η LR είναι ο πιο έμπιστος Συνεργάτης σας. Λειτουργεί Δίκαια, με απόλυτη Διαφάνεια και Ειλικρίνεια.
LR δεν χτίζει επιχείρηση στις πλάτες των ανθρώπων, αλλά βασίζει την Επιτυχία της στην συνεργασία με τους ανθρώπους.


Στην LR μπορεί ο καθένας μέσα από την ενασχόληση και την θέλησή του να κατακτήσει την 1η θέση.

LR είναι μια επιχείρηση με αειφόρα ανάπτυξη. Τα Προϊόντα LR είναι πιστοποιημένα και πληρούν τα Υψηλότερα Στάνταρ Ποιότητας.
Η LR ως ένας διεθνής όμιλος επιχειρήσεων εξακολουθεί να σκέφτεται και να αισθάνεται την ευθύνη για τους ανθρώπους στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.
Μέσω του LR GLOBAL KIDS FUND η LR αναλαμβάνει με Υπευθυνότητα φιλανθρωπική δράση στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.



LR Health & Beauty Systems


 


Health: Είναι ένας βασικός λίθος της LR. Όλα τα καλά έρχονται από μέσα – γι΄αυτό δίνουμε μεγάλο ενδιαφέρον στο να παράγουμε προϊόντα, τα οποία θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά. 
Δεν παρασκευάζουμε φαρμακευτικά προϊόντα. Δεν είμαστε φαρμακευτική εταιρεία. Αντ΄ αυτού, θέλουμε να ενισχύσουμε την συνείδηση για καλύτερη αίσθηση, για να μπορείτε να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. 
Με τα δικά μας Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα είναι πολύ εύκολο να κάνετε μία υγιεινή ζωή. Νιώθετε ωραία όταν αισθάνεστε καλά. Η υγεία είναι η προϋπόθεση για όλα όσα κάνουμε. 


Beauty:Στην πραγματικότητα η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Εμείς στην LR το γνωρίζουμε και πράττουμε ανάλογα. Πιστεύουμε στη δύναμη της εσωτερικής ομορφιάς. Και Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να το ανακαλύψουν μόνοι τους.
Μπορεί τα διατροφικά προϊόντα να βοηθούν τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά, αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς συμβάλλουν στο να αποκτήσουμε καλή εμφάνιση. Γι'αυτό θέλουμε να τονίσουμε τη Φυσική Ομορφιά, να της δώσουμε περισσότερη Λάμψη τόσο καθημερινά όσο και σε ιδιαίτερες περιστάσεις. 
Μερικές εταιρείες φροντίζουν για την υγεία σας. Μερικές φροντίζουν για την εμφάνισή σας.Εμείς πιστεύουμε ότι το ένα δεν γίνεται χωρίς το άλλο! 
Η ομορφιά είναι o καθρέφτης της εσωτερικής ικανοποίησης και της φυσικής ευημερίας. Εμείς σας υποστηρίζουμε με πρωτοποριακά συμπληρώματα διατροφής. 
Αισθανθείτε καλά και ζήστε το θαυμάσιο συναίσθημα της αρμονίας σώματος και πνεύματος.  Εμπλουτίστε τον οργανισμό σας καθημερινά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΛ. - E-MAIL - LR.IN.GREECE@gmail.com