Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΟΡΑΜΑ



Ποιότητα Προϊόντων Made in Germany

Τα Προϊόντα μας

Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και η προσεγμένη επεξεργασία τους εξασφαλίζουν το Υψηλό Ποιοτικό Επίπεδο των προϊόντων μας.Μέσα από συνεχείς ελέγχους, όπως από το ανεξάρτητο και αναγνωρισμένο Ινστιτούτο FRESENIUS, πιστοποιείται ότι όλα τα προϊόντα της γκάμας μας διατηρούν συνεχώς Υψηλές Προδιαγραφές Ποιότητας.


Η Εξέλιξη των προϊόντων

Από την ίδρυση της  LR  δίνουμε μεγάλη σημασία στις Φυσικές Πρώτες Ύλες. Φυσικά συμπεριλαμβανομένων των νεώτερων αποτελεσμάτων από έρευνες και μελέτες. Εξαρχής συνεργαζόμαστε με πεπειραμένους προμηθευτές πρώτων υλών. Συνεχείς εσωτερικοί και εξωτερικοί έλεγχοι των προϊόντων εγγυώνται τη μόνιμα Υψηλή Ποιότητα της γκάμας των προϊόντων μας. Κάθε χρόνο δημιουργούνται στο Ahlen περίπου 160 νέα προϊόντα. Κάθε προϊόν περνά από μια σειρά μεμονωμένων δαπανηρών ελέγχων. Εγγυώμαστε ρητώς ότι δεν πραγματοποιούνται δοκιμές σε ζώα. Σε όλο και περισσότερες κατηγορίες, παρέχονται πιστοποιήσεις από ανεξάρτητα Ινστιτούτα και δημιουργημένα σε στενή συνεργασία με το Επιστημονικό Συμβούλιο της LR






Συνεργασία με Διάσημες Προσωπικότητες

Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες διασημότητες έχουν επιλέξει να βρίσκονται σε στενή συνεργασία με την  LR Health & Beauty Systems. Οι Συνεργασίες με Διάσημες Προσωπικότητες όπως είναι ο Bruce Willis, η Leona Lewis, o Boris Becker, η Heidi Klum, o Michael Schumacher, o Marcus Schenkenberg, χαρακτηρίζουν την LR εδώ και πολλά χρόνια και αποτελούν άλλη μία μοναδική απόδειξη Εμπιστοσύνης.Στην LR οι Διασημότητες δε διαφημίζουν απλά ένα προϊόν μιας εταιρίας με την εμφάνισή τους.  Παράγουν το δικό τους προϊόν και Συμμετέχουν ενεργά στην Προβολή και Διάθεσή του. Οι Διάσημες Προσωπικότητες της LR αποφασίζουν να συμπορευτούν με την LR ως ενεργά μέλη της πιο μεγάλης Κοινωνίας με αναλλοίωτες αξίες όπως είναι το Πάθος, η Εμπιστοσύνη και η Υπευθυνότητα.
Οι Επιτυχημένοι Star πιστεύουν στο άστρο που ακολουθεί την LR εδώ και 25 χρόνια και γι’ αυτό διαδίδουν με την προσωπικότητά τους την Υψηλή Ποιότητα των Προϊόντων “Made in Germany. Γι’ αυτό η LR είναι μοναδική στον κόσμο. Γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην Κοινωνία της LR.



Ποιότητα "Made in Germany



Από την ίδρυση της LR-International το 1985 όλα τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.Για ευνόητους λόγους η σφραγίδα "Made in Germany" είναι το συνώνυμο της υψηλότερης ποιότητας και της αξιοπιστίας παγκοσμίως! Από την αρχή συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με αναγνωρισμένα Ινστιτούτα. Επενδύουμε σε Ποιότητα, Καινοτομία και Έρευνα και πάντα με την αξιόπιστη σφραγίδα «Made in Germany». Συνεχίζονται οι τακτικοί έλεγχοι τόσο από τους τοπικούς αρμόδιους φορείς όσο και από ανεξάρτητα Ινστιτούτα όπως το Fresenius,το IASC, και το Dermatest, ώστε να τηρούμε την υπόσχεσή μας για τη διατήρηση της Υψηλής Ποιότητας.
Πέραν τούτου η LR αποτελεί, μεταξύ άλλων ένα από τα μέλη των βιομηχανικών οργανισμών BDIH, IKW και VKE.
  • Ο Bruce Willis επέλεξε «Made in Germany» και ξεκινάει τώρα δημιουργώντας την πρώτη του Αρωματική Σειρά αποκλειστικά από την LR.


  • Εξασφαλίζουμε την Ποιότητα στα Προϊόντα Αλόη Βέρα και ενισχύουμε τη δράση τους με Φυσικά Βιολογικά Εκχυλίσματα.


  • Καινοτομία στην Εντατική Περιποίηση της Επιδερμίδας υπόσχεται η Αλόη Βέρα Dermaintense που συνδυάζει τη δύναμη της Αλόης με το δραστικό σύμπλεγμα Βιταμίνης Β12.

  • Για την δική σας ευεξία & καλύτερη Υγεία εμπλουτίσαμε την ομάδα Διατροφικών με Νέα Προϊόντα όπως το Probiotic 12, Aloe Vera Gel Freedom και τις κάψουλες Freedom Plus.

  • Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις καθιστούν αναγκαία την επέκταση του Επιστημονικού Συμβουλίου με το διάσημο Αυστραλό Καθηγητή Dr. Robert L. Clancy.

Η LR θα συνεχίσει να προσφέρει προσιτή και ποιοτική πολυτέλεια Υγείας και Ομορφιάς «Made in Germany» και τα επόμενα 25 χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΛ. - E-MAIL - LR.IN.GREECE@gmail.com